dinsdag 3 juni 2014

Open Huis 12 juni 17-19 uur

Voor degenen die de opening van de expositie van Floris Tilanus hebben gemist of de nieuwe werkruimte van KADIJK cultuur nog nooit hebben gezien, is er op 12 juni tussen 17 en 19 uur weer een leuke gelegenheid. Dan is er namelijk Open Huis bij KADIJK cultuur. Floris Tilanus is aanwezig voor eventuele tekst en uitleg en er is een bijzondere wijnproeverij van ongefilterde naturelwijnen uit Italië door Quintoquarto. 



Floris Tilanus (1966) is illustrator voor o.a. De Groene Amsterdammer. Voor KADIJK cultuur selecteerde hij de mooiste portretjes die hij tussen opdrachten door maakte, als schets, als oefening of als weerslag van losse ideeën. De tekeningen zijn t/m 4 juli te zien en te koop bij KADIJK cultuur (per stuk € 125 excl. btw).

Quintoquarto verkoopt wijn die is onstaan door druiven te laten gisten met de gist die op de schil al van nature aanwezig is. Wijn waarvan soms niet meer dan 100 flessen zijn gemaakt. Wijn die niet is gefixeerd of gefilterd met chemie. Wijn waarbij de maker begrijpt hoe je een verrassing van de natuur in een fles krijgt. Op 12 juni te proeven bij KADIJK cultuur.

Geen opmerkingen: