dinsdag 13 december 2011

Cultureel ondernemingsplan: hoe ver bent u al?


Op 1 februari 2012, om 17 uur precies, moet de aanvraag voor subsidie in het kader van de regeling Culturele Basisinfrastructuur 2013-2016 bij het Ministerie binnen zijn.

Wil een instelling een kans maken op subsidie, dan zal zij moeten aantonen dat ze zich de komende subsidieperiode nog meer richt op aspecten van ondernemerschap, onder andere door het opstellen van een ondernemingsplan. Voor een dergelijk plan stelt het Ministerie geen vormvereisten, maar er dient wel inzicht gegeven te worden in de bedrijfsfilosofie van de instelling.

Wie zijn uw stakeholders? Wat is de financieringsbehoefte en de financieringsmix van uw organisatie. Hoe worden de resources geƫxploiteerd, en wat is het verdienmodel?

Worstelt u met deze vragen? Klop dan bij mij aan voor advies over en opstellen van het businessplan. Ik koppel bedrijfskundige kennis aan bekendheid met de culturele wereld. Ik draag de sector een warm hart toe en wil graag bijdragen aan vergroting van de overlevingskansen van culturele organisaties.

Kijk op deze weblog voor meer informatie.

Geen opmerkingen: