maandag 26 maart 2012

GEEN GELD GEEN KUNST: reminder!

woensdag 28 maart 2012, 16-18 uur, Compagniecafé, Kloveniersburgwal 50, Amsterdam

Kom je aanstaande woensdag ook naar de bijeenkomst GEEN GELD GEEN KUNST?

Aanleiding is de presentatie van mijn boekje GEEN GELD GEEN KUNST, met een verslag van het onderzoek naar cultureel ondernemerschap, aangevuld met adviezen voor de culturele sector.
Tijdens de bijeenkomst vertel ik iets over het boekje en zullen Egon Kracht & Noortje Braat prachtige muziek ten gehore brengen.

Daarna kun je te rade gaan bij experts op het gebied van ondernemerschap. Spreek degene aan waarvan jij iets zou willen leren of ervaringen mee zou willen delen.

Aanwezig zijn zakelijke leiders van podiumkunstenorganisaties, specialisten op het gebeid van cultuurmarketing en mensen uit wetenschappelijke hoek, waaronder Dago Houben (CEO Eurosonic Noorderslag), Jacqueline van Benthem (algemeen directeur ITs Festival en zakelijk directeur Compagnietheater), Anneke Jansen (programma directeur Amsterdam Fringe Festival),
Bo van Bommel (campagneleider Amsterdam Fringe Festival en coördinator Design Academy) en Peter Scholten (co-auteur Handboek Cultureel Ondernemen).

Het idee is dat je ook iets voor hen meeneemt: een vrijkaartje voor je voorstelling; een nuttig contact; een goed advies; alles van waarde mag ingezet worden in ruil voor een goed gesprek.

Hopelijk tot woensdag!
Hartelijke groet,

Christie de Wit

Geen opmerkingen: